Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zmiana sprzętu
01-08-2016, 18: 38
Post: #1
zmiana sprzętu
Witam mam rutusa proxime prawie rok, ale nie spełnia moich oczekiwań interesuje mnie bardziej monety a tego mój sprzęt prawie nie znajduje, militarka owszem z tym niema problemu. Moje pytanie jaki rurus do drobnicy i monet.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-08-2016, 19: 24
Post: #2
RE: zmiana sprzętu
Problem jest tylko wtedy gdy, na miejscówce nie ma monet, to nawet najlepszy sprzęt nie zajdzie.....
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-08-2016, 19: 40
Post: #3
RE: zmiana sprzętu
(01-08-2016 19: 24)stan napisał(a):  Problem jest tylko wtedy gdy, na miejscówce nie ma monet, to nawet najlepszy sprzęt nie zajdzie.....
To fakt,dobrze napisane Clap

Punk,Rock,Sex i.......MOTOCYKLE
było:FisherF2,Euroace+NelTornado,Argo V3
jest:Alter71+NoktaPointer i neodym
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-08-2016, 19: 45
Post: #4
RE: zmiana sprzętu
Monetki są bo kolega chodzi z kanarkiem obok mnie i jakoś trafia Uśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-08-2016, 21: 49
Post: #5
RE: zmiana sprzętu
Zakup zatem Optimę.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-08-2016, 09: 25
Post: #6
RE: zmiana sprzętu
Jeśli kanarek trafia a ty nie to może poszukaj cewki dużej lub poprostu nie masz szczęścia a w tym sporcie jest bardzo potrzebne. Możesz tez zmienić na Optime
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-08-2016, 10: 51
Post: #7
RE: zmiana sprzętu
Wszystko zależy od ustawień,szybkości machania,i jak machasz.Moj znajomy macha wykrywką z gory na doł i pod góre -możesz toporoi tłumaczyc a i tak on swoje.Kupił nawet nowy inny sprzęt z większą cewka a teraz jest jeszcze gorzej bo nic nie znajduje-tylko polmosy. Chris40 skocz na pole zupelnie sam i zakop kilka monetek i wtedy zobaczysz.Masz naprawde super sprzęt.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-08-2016, 11: 56
Post: #8
RE: zmiana sprzętu
Potrzeba więcej cierpliwości a nie zmiany sprzętu kolego
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-08-2016, 18: 40
Post: #9
RE: zmiana sprzętu
A jaka cewka wchodzi w grę do proximy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-08-2016, 21: 56
Post: #10
RE: zmiana sprzętu
Nic nie zmieniaj. Ustaw profil dźwiękowy Regisa - dużo pomaga. Zakop kilka róznych monetek na głębokości około 10-15cm. Ucz się dzwięków a napewno wszystko ogarniesz. Proxa to nie jest jakiś rewelacyjny sprzęt - ale w moim przekonaniu bije na głowe kanarka 250 i 350.

Smigałem z chłopakami ace 250 i 350 i jeszcze jakiś inny sprzęt - zawsze wychodziłem z większą ilością fantów. Dziś dla przykładu wpadły 2fillery z 1895 i 1 krauzer z 1800r(jutro muszę wstawić go do ID bo coś mi z nim nie gra Język ) - koło domu znalezione - chodziłem tam hmmm 2-3 miesiące temu dokładnie w tym miejscu nic wtedy nie kopałem bo nie ogarniałem sygnału, który Rutus wydawał.

Masz tutaj kilku dobrych forumowiczów, którzy zawsze nawet na najgłupsze pytanie Ci odpowiedzą. Zawsze czegoś od nich się nauczysz. A przedewszystkim zawsze służą pomocą i nikt nie odeśle Cię do ,,wujka googla'' - ,,bo to już było pińćset razy '' jak to na innych forach sie dzieje. Zawsze ktoś coś dobrego Ci doradzi Oczko Więc korzystaj, pytaj i kop dobre fanty bo proxa daje radę Oczko


Pozdrawiam !
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Forum użytkowników marki RUTUS i nie tylko ;) | Wróć do góry | Wróć do forów | Mobile Version | RSS