Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atak klonów
05-03-2014, 21: 43
Post: #1
Atak klonów
Tomb widzę że szykuje się Ci praca, atak klonów zaczyna dokuczać na tym forum a są upierdliwi, jakieś chińskie automaty?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-03-2014, 21: 45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2014 21: 46 przez Tomasz.)
Post: #2
RE: Atak klonów
tak i już nie wiem co mam tu zadzialac, nawet dodatkowe pytanie dałem po polsku i dalej się rejestrują
próbuję teraz zamiast banować IP to banować nazwy, będzie więcej użytkowników ale może przestaną się e same rejestrować
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-03-2014, 23: 40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2014 23: 41 przez _cheetah_.)
Post: #3
RE: Atak klonów
Wprowadź zatwierdzanie postów dla userów o mniejszej liczbie postów niż ileś tam - jeśli forum na to pozwala. Może ich to zniechęci, a przynajmniej nie będzie śmiecia na forum.
A to, że będzie więcej userów na liczniku - to lepiej... Oczko
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-03-2014, 21: 35
Post: #4
RE: Atak klonów
Widzę admin że wygrałeś wojnę z botami, jakoś spokojnie się zrobiło.
Może tylko wycofały się na z góry upatrzone pozycje Szczęśliwy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
14-03-2014, 08: 00
Post: #5
RE: Atak klonów
nie mogą aktywować kont, a te które się rejestrują to usuwam. Bez aktywacji nie mogą pisać spamu. Daje radę Oczko
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-04-2015, 09: 20
Post: #6
RE: Atak klonów
(14-03-2014 08: 00)Tomasz napisał(a):  nie mogą aktywować kont, a te które się rejestrują to usuwam. Bez aktywacji nie mogą pisać spamu. Daje radę Oczko

No to wszystko jasne dlaczego nie mogłem się zarejestrować Diabeł Każdy podlega kwarantannie hehe dobrze - tak trzymać !!! jestem zarejestrowany jeszcze na 2 innych forach ( 1 z inną tematyka -wędkarstwo ) i sporo tam osób które robią śmietnik . Szkoda . Szczególnie właśnie w wędkarskim bo włażą handlarze i robią sobie biznes . Widzę że tu poradziliście sobie z takimi .BashEmoto_cfaniakPaluszkiem Wanted Pozdrawiam Oczko
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-04-2015, 10: 12
Post: #7
RE: Atak klonów
Dobry i mądry handlarz nigdzie nie jest wrogiem.
Zakłada się dział linki sponsorowane i tam trzyma ich ogłoszenia.
Jeżeli zaczna rozlewac się po forum daje mu ostrzeżenie i zakłada dyby jak dalej nie działa to banan.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
18-03-2016, 22: 02
Post: #8
RE: Atak klonów
(05-03-2014 21: 45)Tomasz napisał(a):  tak i już nie wiem co mam tu zadzialac, nawet dodatkowe pytanie dałem po polsku i dalej się rejestrują
próbuję teraz zamiast banować IP to banować nazwy, będzie więcej użytkowników ale może przestaną się same rejestrować

No cóż. Mnie się udało, chociaż też sam się rejestrowałem. Witam! Na razie czytam i rozglądam się po forum, a w przyszłości chciałbym zaopatrzyć się w Agro. Niestety Militaria.pl w Krakowie nie dysponują tym sprzętem. A chciałbym go przetestować jaką ma wykrywalność meteorytów. Sprawdzi się dobrze, to biorę. Tereny do przekopania mam piaszczyste, więc trochę uproszczona sprawa jeżeli chodzi o grzebanie w ziemi. Pozdrawiam! Włodek
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-03-2016, 20: 52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2016 20: 52 przez hespo.)
Post: #9
RE: Atak klonów
Żeś odgrzał kotleta :-)
W temacie dodam ze na swoim forum też miałem z tym problem.
Na boty rejestrujące pomogło pytanie na logikę po polsku- tego nie mogły przejść.
Na upierdliwca ze zmiennym ip i rejestracją z 10-minutowych kont email -konieczność zatwierdzania każdego postu do chyba 5. Facetowi się znudziło.
Tomasz sobie poradził jak widać znakomicie:-D
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-03-2016, 21: 30
Post: #10
RE: Atak klonów
To fakt. Pytanie i odpowiedź w jezyku polskim wystarczyło. Jak na razie jest ok Oczko
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Forum użytkowników marki RUTUS i nie tylko ;) | Wróć do góry | Wróć do forów | Mobile Version | RSS