Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ustawienia na żelazo.
08-02-2017, 10: 08
Post: #1
Ustawienia na żelazo.
W jakim trybie należy chodzić najlepiej.Wstyd się przyznać ale latam tylko na dynamiku,może dlatego iż nasawiony jestem-byłem na kolor .Mam miejscówkę z dużą ilością żelaztwa,i dlatego pytam.Który z trzech trybów jest najgłębszy?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-02-2017, 12: 41
Post: #2
RE: Ustawienia na żelazo.
Ogólnie statyk jest najgłębszy. W Proxie pewnie też, ale to nie na drobnice

ARGO v3
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-02-2017, 12: 54
Post: #3
RE: Ustawienia na żelazo.
Znam takich którzy i na statyku za drobnicą chodzą w sprawdzonych miejscówkach
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-05-2017, 21: 38
Post: #4
RE: Ustawienia na żelazo.
Mam mały problemik ze swoja Proksimą Wyszło mi tak po zakupieniu nowej cewki DD29
Zgubiłem gdzieś możliwość wykrywania drobnych metali (niekolorowych) codzi mianowicie o nowe monety 1 -5 groszowe. No i najważniejsze nie mogę znaleźć kluczyków (stal) od piwnicy Proksima ich nawet nie wskazała Dopiero pomoc kolego z Garetem dała rezultat .

Te proste problemy uświadomiły mi że moja proksima omija własnie metale - nawet ich nie sygnalizuje
Według mnie powinna dawać jakiś sygnał, lub wskazywać ten złom.
Wiem za złomem nikt nie chodzi ale denerwuje mnie ze nie mam wyboru kopać nie kopać (złomu)
Serwis twierdzi zę wszystko jest OKi
Dla mnie nie bo mam porównanie z innymi wykrywaczami i widzę ze tracę przez to sporo fantów (garet sprawuje sie lepiej).
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-05-2017, 21: 48
Post: #5
RE: Ustawienia na żelazo.
Zobacz jak masz ustawioną dyskryminację, to jedno, a po drugie czy nie masz wyciętej stali w dyskryminacji wybiórczej (jeżeli taką proksima ma )
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
27-05-2017, 13: 59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2017 14: 04 przez kamtom.)
Post: #6
RE: Ustawienia na żelazo.
Wykrywacz był w serwisie i niby wszystko oki. Dla pewności poszukam jeszcze raz w instrukcji. Sprawdzę czy nie mam włączonej dyskryminacji wybiórczej
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
27-05-2017, 14: 32
Post: #7
RE: Ustawienia na żelazo.
Może podaj wszystkie ustawienia jakie teraz masz i zobaczyny
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Forum użytkowników marki RUTUS i nie tylko ;) | Wróć do góry | Wróć do forów | Mobile Version | RSS