Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy soft?
12-10-2017, 19: 02
Post: #1
Nowy soft?
Jak w temacie. Czy kto cos wie czy, a jezeli tak to kiedy pojawi sie nowy soft do Altera?

Pozdrawiam
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-10-2017, 19: 03
Post: #2
RE: Nowy soft?
(12-10-2017 19: 02)DecimusMeridius napisał(a):  Jak w temacie. Czy kto cos wie czy, a jezeli tak to kiedy pojawi sie nowy soft do Altera?

Pozdrawiam

A czy kolega czyta forum ?O matkoO matkoO matkoO matko

http://tempelburg.pl
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-10-2017, 19: 12
Post: #3
RE: Nowy soft?
Dumadar ma prawo nie wiedzieć bo pisałeś w dziale o Argo, http://www.rutusowiec.com.pl/showthread....488&page=3

Ale ja też dalej czekam oprócz tego że doszło to wydania 1.1 to miało być jeszcze wprowadzone możliwość ręcznego strojenia do gruntu, nawet saper mówił że to raczej pewne, więc czekam z aktualizacją dalej Duży uśmiech żeby nie wysyłać dwa razy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-10-2017, 19: 19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2017 19: 21 przez Dumadar.)
Post: #4
RE: Nowy soft?
Masz rację stan. Może niektóre osoby czytają forum wybiórczo. Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymaćBezradnyBezradny

http://tempelburg.pl
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-10-2017, 19: 24
Post: #5
RE: Nowy soft?
[quote='stan' pid='25260' dateline='1507831964']
Dumadar ma prawo nie wiedzieć bo pisałeś w dziale o Argo

Dzieki Stan. Nie wiedzialem, ze bylo o tym pisane. Nie czytam wszystkich zakladek. Ja cierpliwie czekam. Z reszta nigdzie mi sie nie spieszy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-10-2017, 19: 40
Post: #6
RE: Nowy soft?
panowie tylko powiedzcie , do czego ten nowy soft??? Czyzby skarby zaczunaja siac???

Midas Traper, Fisher F-4, Minelab X-terra 70, X-terra 705, Rutus Argo, GoldenMask 4Pro, Makro Racer, Alter-71
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-10-2017, 20: 19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2017 20: 21 przez stan.)
Post: #7
RE: Nowy soft?
(12-10-2017 19: 40)@liens napisał(a):  panowie tylko powiedzcie , do czego ten nowy soft??? Czyzby skarby zaczunaja siac???

Jakbyś dłużej pomyślał to byś zrozumiał.... nie wszyscy od razu zaktualizowali do 1.1 tak jak ty, czekam żeby nie wysyłać dwa razy, a przydała by się ręczne dostrajanie do gruntu a może jakieś inne drobne zmiany trochę obiecane.
Ale dowcip twój marny, przydało by ci się troszkę empatii dla innych, nie wszyscy myślą dokładnie jak ty, ale dużo skarbów ci życzę nawet jak nie urosną. Szczęśliwy O matko
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-10-2017, 20: 23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2017 20: 31 przez @liens.)
Post: #8
RE: Nowy soft?
bo jak czytam te banialuki czego to wymaga sie od sprzetu to smiac sie chce.. moze taki soft zeby samo sie wykopało?? hehe .. kiedys nie było takiego sprzetu i jakoś to sie kreciło teraz wszyscy na wygode .. a za łpate sie łapac i kopac..

(12-10-2017 20: 19)stan napisał(a):  
(12-10-2017 19: 40)@liens napisał(a):  panowie tylko powiedzcie , do czego ten nowy soft??? Czyzby skarby zaczunaja siac???

Jakbyś dłużej pomyślał to byś zrozumiał.... nie wszyscy od razu zaktualizowali do 1.1 tak jak ty, czekam żeby nie wysyłać dwa razy, a przydała by się ręczne dostrajanie do gruntu a może jakieś inne drobne zmiany trochę obiecane.
Ale dowcip twój marny, przydało by ci się troszkę empatii dla innych, nie wszyscy myślą dokładnie jak ty, ale dużo skarbów ci życzę nawet jak nie urosną. Szczęśliwy O matko


to mozesz poczekac długo jakby czasami miałby sie nie ukazac??? i co w tedy??

PS. i nie uderzam w ciebie interpersonalnie wiec powstrzymaj sie... zadałem proste pytanie..

Midas Traper, Fisher F-4, Minelab X-terra 70, X-terra 705, Rutus Argo, GoldenMask 4Pro, Makro Racer, Alter-71
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-10-2017, 08: 01
Post: #9
RE: Nowy soft?
Cytat:bo jak czytam te banialuki czego to wymaga sie od sprzetu to smiac sie chce.. moze taki soft zeby samo sie wykopało?? hehe .. kiedys nie było takiego sprzetu i jakoś to sie kreciło teraz wszyscy na wygode .. a za łpate sie łapac i kopac..




To nie są banialuki. Każdy zapłacił za sprzęt i myślę, że ma prawo oczekiwać , iż będzie on rozwijany i dopracowywany. Aliens, Ty naprawdę uważasz, że Alter jest dopracowanym sprzętem i nie wymaga poprawek? Czy możliwość korekty gruntu, ręczne strojenie, bardziej kompaktowa konstrukcja są według Ciebie banialukami? Czy nie chciałbyś dyskryminacji wielkościowej w statyku z możliwością ustawiania jej poziomu vide AKA? Nie myślałeś o ramie do Altera, dodaniu pracy na wysokich częstotliwościach rzędu 40 – 60 kHz? Czy poprawienie modulacji, która zresztą moim zdaniem praktycznie nie istnieje, i dodanie narzędzi za pomocą których można ją dostosowywać to zły pomysł? Czy opcja wyciszenia żelaza to złe rozwiązanie? Myślę, że nie. Myślę również, że sporo z tych i innych propozycji dałoby się wprowadzić z poziomu modyfikacji oprogramowania. Wiem też, że Alter stałby się jeszcze bardziej skomplikowanym urządzeniem, jednak Pan Arek już znalazł na to lekarstwo w postaci Argo NE. Panie Arkadiuszu, pisał Pan kiedyś, że chciałby Pan stworzyć sprzęt dla szerokiego grona użytkowników, że wcześniejsze sprzęty były robione raczej „pod siebie”. Ma Pan wielką szansę. Stworzyliście urządzenie z ogromnym potencjałem i możliwościami, urządzenie na które długo czekały całe rzesze nie tylko fanów marki Rutus. Wsłuchajcie się w głosy tych Wszystkich osób które Wam zaufały i zakupiły Wasz sprzęt. Udowodniliście niejednokrotnie, że słuchacie swoich klientów i wychodzicie ich oczekiwaniom naprzeciw. Posłuchajcie również tym razem i rozwijajcie dalej Altera.

http://tempelburg.pl
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-10-2017, 16: 45
Post: #10
RE: Nowy soft?
Dodam jesce ze na styl chodzenia ala DEEP aka , jest dobre dodac tez tx boost...pisem dla neznalych tego tematu......
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Forum użytkowników marki RUTUS i nie tylko ;) | Wróć do góry | Wróć do forów | Mobile Version | RSS