Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Średniowiecze Argo DD 29
19-10-2019, 22: 15
Post: #1
Średniowiecze Argo DD 29
Witam.
Jakieś porady ustawień na średniowiecze?
Dyskryminacja i czułość na maxa?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-10-2019, 11: 38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2019 11: 41 przez stan.)
Post: #2
RE: Średniowiecze Argo DD 29
Nie widziałem wykrywacza który potrafi rozrużnić okres historyczny, a tym bardziej żeby była możliwość dostosowania ustawień.
Może kiedyś ktoś zastosuje taki algorytm sztucznej inteligencji, jednak trochę czasu na to potrzeba Duży uśmiech
Ps. Nie napisałeś jaki posiadasz wykrywacz..., może twój ma już taką możliwość?.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-10-2019, 18: 44
Post: #3
RE: Średniowiecze Argo DD 29
Czułość na maksa i kopać wszystkie sygnały Szczęśliwy

Punk,Rock,Sex i.......MOTOCYKLE (obecnie Honda Transalp 600 i Triumph Tiger 955i)
było:FisherF2,Euroace+NelTornado,Argo V3
jest:Alter71+NoktaPointer i neodym
Strzelam z czarnoprochowców,teraz Remington .44 Szczęśliwy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-10-2019, 20: 43
Post: #4
RE: Średniowiecze Argo DD 29
Mam Argo V3 DD29. W pewnym sensie wykrywacz rozróżnia epoki historyczne. W średniowieczu występowało raczej żelazo i chciałem się dowiedzieć od osób bardziej doświadczonych jakie mają ustawienia pod takie miejscówki oraz które sygnały kopią.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-10-2019, 06: 02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2019 06: 03 przez Tomasz.)
Post: #5
RE: Średniowiecze Argo DD 29
Jak żelazo to dyskryminacja na -90, czułość na maxa i kopiesz wszystko. Przy Argo musisz mieć silne ręce bo znajdzie wszystko łącznie z rdzą i kopania będzie strasznie dużo.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-10-2019, 07: 07
Post: #6
RE: Średniowiecze Argo DD 29
No i jeśli masz Argo, i zależy ci na żelazie to tryb jednoczesny, z dobranym dobrze do siebie audio.
Znajdziesz propozycje tu na forum.
Kopania będzie dużo ale znajdziesz wszystko.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Forum użytkowników marki RUTUS i nie tylko ;) | Wróć do góry | Wróć do forów | Mobile Version | RSS