Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program do Map Rastrowych
04-03-2015, 20: 43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2015 20: 51 przez Tomasz.)
Post: #21
RE: Program do Map Rastrowych
tak zainstalowałem właśnie ozi 1.25 może teraz sie uda

w tej wersji twojej Stan, program do konwersji się instaluje na dysku kompa a ten co podał mi rudzik jest tylko zipem w którym są 4 pliki
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-03-2015, 21: 00
Post: #22
RE: Program do Map Rastrowych
ok działa na OZi ...... tylko ten TRIAL Smutny
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-03-2015, 17: 52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2015 17: 53 przez Tomasz.)
Post: #23
RE: Program do Map Rastrowych
Stan jesteś wielki, Androzic działa z tym twoim programem do konwersji bez problemu. Uśmiech plus leci Th_thankyou
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-03-2015, 18: 05
Post: #24
RE: Program do Map Rastrowych
Przyjemnością jest pomagać jeśli osoba której pomagasz potrafi z tej pomocy skorzystać, chociaż nieraz jak sam wiesz są osoby że mimo starań Bash efektów brak.
Ja androzika nigdy nie miałem, ale o ozim to coś tam wiem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-03-2015, 18: 16
Post: #25
RE: Program do Map Rastrowych
@Tomasz
Rzeczywiście, mnie również program nie działa. Jakoś mi ten wątek uciekł i nie odpisałem.
Szukałem go, znalazłem, odpaliłem, ale nie łapał GPSa mój fon więc zacząłem się bawić nim. Potem zainstalowałem inną wersję, 2.4 która obsługuje ten format ozf4 i już ten leżał sobie nieużyty.
Dobrze, że już kolega stan pomógł i wszystko działaUśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-03-2015, 18: 23
Post: #26
RE: Program do Map Rastrowych
no niestety mi androzik jakos mapek nie pokazuje...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-03-2015, 20: 16
Post: #27
RE: Program do Map Rastrowych
Coś musiałeś zle zrobić
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-03-2015, 20: 26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2015 21: 01 przez @liens.)
Post: #28
RE: Program do Map Rastrowych
Ok ju odpaliłem super..
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-03-2015, 13: 09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-03-2015 13: 09 przez czarny12.)
Post: #29
RE: Program do Map Rastrowych
Wszystko ładnie pięknie na ozim w telefonie mapa chodzi a na androziku nie może coś z tą mapą nie tak


Załączone pliki Miniatury
   
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-03-2015, 15: 47
Post: #30
RE: Program do Map Rastrowych
umnie na androziku smiga ,konwertowałes pod androzika?? mape
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Forum użytkowników marki RUTUS i nie tylko ;) | Wróć do góry | Wróć do forów | Mobile Version | RSS